It´s just to ask me, Paul.(foto: united, twitter)

Det er litt pussig at tidligere lagkompis Scholes velger dagen da Manchester United var elektriske på Old Trafford (for andre gang denne sesongen) – og der Donny van de Beek og Edininson Cavani fikk mye ære for at daffe-versjonen av United i helgen var historie.

Både van de Beek og Cavani er spillerne som kom inn i høst, som flere betegner som nødløsninger. Nå skapte de dynamikken som sendte Istanbul-laget hjem med en solid fotball-lusing fra motstanderne de slo i Tyrkia.

Les: Modric har null planer om å slippe til Ødegaard

Likevel, Scholes har klødd seg i hodet og funnet ut at United fortsatt er tapere på ovegangsmarkedet – og at Solskjær må ta på seg en del av skylda.

-Det store problemet til United nå er at de egentlig ikke har en måte å spille på. De endrer fra uke til uke. Så hvordan kan de finne nye spillere? Si at de spiller 4-3-3 hver uke, da kan de finne riktig type spilller, jeg kan finne to wide players, begynner Scholes til BT.

Som også trekker frem the good old days for å forklare hva han mener er fasit for United.

-Dette er en stor forskjell til Sir Alex (ja, Scholes bruker adelstittelen). Han visste eksakt måten han kom til å spille på og kunne kjøpe de riktige type spillerne. Det er så og si umulig for en sjefsspeider eller dirkektør, for du har ingen idé på hvilken type spiller Solskjær trenger, avslutter Scholes.

Les på Engelske klubber: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

Det er jo latterlig enkelt, Scholes. Spør Solskjær hvilke spillertyper han trenger – og gi mannen hva han ber om. For oss består moderne fotball av å sjonglere rundt på formasjonene tilpasset motstanderne og skadesituasjonen i United-troppen.

Vi tror spillerne Solskjær trenger er nettopp de som har egenskapen til å tilpasse seg formasjonsendringene til Solskjær og levere – uansett.

Vi gjør ingen forsøk på å late som vi når deg til de hårete leggene dine, Scholes, men argumentet om at det er Solskjær som gjør jobben vanskelig på overgangsmarkedet, den er i tynneste laget.

Les: Leeds-legende frykter Manchester United raid i januar