Avgjør Modrics fremtid i Madrid. f(foto: real, twitter)

Martin Ødegaard skal være den kreative offensive kraften på midtbanen hos Real Madrid, det er planen. Så langt har 21-åringen vært holdt tilbake med skader, noe som har gitt Luka Modric godt med spilletid. 12 kamper på banen så langt i sesongen har fått kroaten til å innse at han fortsatt gjør god nytte for seg.

Er det opp til Modric, skal denne arbeidsfordelingen med Ødegaard fortsette.

Modric vet og innser at han har hatt sine beste dager hos Real Madrid, men har ingen planer om å revitalisere karrieren i Serie A.

-Jeg har mange ganger sagt at jeg vil bil, men la oss se hva som skjer. Jeg har det godt her og vil gjerne fortsette. Jeg vil avslutte karrieren her, men det avhenger av mange ting, sier 35-åringen ifølge Marca.

Les: Fullstendig kaos: Suspenderer duo og forkorter kontrakt

Sommeren 2021 løper kontrakten ut med Real. Overbeviser Zidane om at han ikke helt har mistet touchen som Real-manager, henger Modric trolig på med videre.

Det store spørsmålet er når Ødegaard holder seg skadefri og er klar til å ta over jobben til kroaten. Skjer dette de neste månedene, blir regnestykket om Modrics kost/nytte en helt annen.

Les på Engelske klubber: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

Real har neppe råd til å lønne Modric over 200 millioner kroner i året for å ha kroaten ventende på benken til at Ødegaard trenger en pause.

Sånn vi ser det, er det Ødegaard som styrer om Modric får oppfylt drømmen sin.

Les: Ikke med mot Dortmund: Stormet rasende ut av spillerbussen