Rett nederlender på rett sted? (foto: united, twitter)

Det sies at Donny van de Beeks navn aldri sto på ønskelista til Solskjær. Nederlenderen kom likevel i sommer, scoret i Premier League-debuten, men har stakkarslige 85 minutter i Premier League én måned før jul. Betyr dette at United ser på nederlenderen som et bomkjøp?

Hvis de gjør, er det andre som ikke kan vente med å ta over 23-åringen. Ifølge CalcioMercato har Juventus bestemt seg for å gi Matthijs de Ligt tilbake Ajax-kompisen sin for å gjenskape noe av den ungdommelig energien som sendte Ajax til Champions League semifinalen i 2019.

Les: Mourinho ble oppringt av Maradona når alt hadde gått til helvete

Den italienske avisen hevder at Serie A-giganten nå følger Uniteds behandling av van de Beek og mulighetene for at Premier League-klubben vurderer nederlenderen som «overflødig». Da er Juventus interessert i å nappe til seg midtbanespilleren på leie, med opsjon på kjøp når «varene er testet».

Etter å ha sett hvilken ny dynamikk van de Beek skapte hos United da han ble hentet inn i Champions League-kampen mot Istanbul Baseksehir på tirsdag, skjønner vi ikke helt hvorfor United skal plassere spilleren med det skarpe blikket og briljante pasningene i ut-boksen.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Juventus må finne en annen lekekamerat til de Ligt.

Les: Bild: United har allerede bestemt seg for midtbanespiller på free transfer