Kanskje en 34-åring er løsningen? (foto: united, twitter)

Hakan Calhanoglu er inne i sitt siste år av kontrakten med AC Milan. Paulo Maldini har ingen grunn til å sende den tyrkiske landslagsspilleren ut av klubben, og innledende forhandlinger om forlengelse har begynt mellom partene. For en tysk overgangsekspert blir dette bare spill for galeriet.

Christian Falk hos tyske Bild hevder at dette er en done deal der Manchester United blir destinasjonen for den offensive midtbanespilleren. Den italienske journalisten Fabrizio Romano hevder Calhanoglus agent er i samtaler med fler klubber om en potensiell pre-agreement i januar, mens Falk er overbevist om utfallet.

Les: Juventus har oppdaget Donny van de Beek tilbringer mye tid på benken

-Juventus ble linket til ham forrige sommer, men han sa nei. Han gjorde dette fordi han allerede visste hva som kommer til å skje med United til sommeren. Samtalene er allerede kommet langt, og siden han blir free agent, er denne overgangen veldig, veldig sannsynlig, foreller Falk til Stretford Paddock Podcast.

Og hva er Falks oppfatning av Calhanoglu i United-drakt?

-Han er en god spiller å ha hvis alt rundt ham fungerer. Da kan han hjelpe United. Han er ikke typen spiller som sier «nå må vi kjempe» hvis noe går galt, analyserer Falk.

Les på Popidol: Coming to America oppfølger tar ikke turen innom kino

Har Falk rett, høres ikke 26-åringen akkurat ut som spillertypen Solskjær trenger. Det kommer til å bli nok av motgang før det blir mye bedre på Old Trafford. United trenger at samtlige spillere i troppen krummer nakken og løper inn i fotballflammene – uansett.

Skeptisk.

Les: Mourinho ble oppringt av Maradona når alt hadde gått til helvete