Er slutt på oppringninger fra Maradona. (foto: tottenham, twitter)

Sosial kutyme tilsier at man ringer sine venner og roser når noe har gått bra. For Diego Maradona var dette selvfølgelig ikke tilfellet.

På måten José Mourinho omtaler Maradona, virker det som de hadde en nær kontakt. Vi lar Tottenham-manageren beskrive forholdet.

-Jeg har sørget for at sønnene min vet mye om han, selv om han ble født etter at han var aktiv…Så er det mennesket Diego – han jeg savner. Jeg er lei meg for at jeg ikke brukte mer tid med ham, det ville jeg ha elsket. Jeg kjente ham godt nok, og etter mine store nederlag ringte han alltid til meg – aldri etter mine store seier, mimrer Mourinho til Sky Sports.

Les: United, Real og Liverpool møter den tøffeste konkurrenten om Haalands signatur

-Jeg vil savne Diego, og jeg er virkelig lei meg. Men samtidig smiler jeg, for hvert minutt med ham ble brukt på å grine, avslutter Mourinho.

Les: Juventus har oppdaget Donny van de Beek tilbringer mye tid på benken