Sarpsborg 08-spiller nektes overgang til Tyrkia

Da er badebuksen pakket. (foto: sarpsborg)

Når du spiller i Eliteserien og får tilbud om overgang til en rimelig stor tyrkisk klubb, tenker vi de fleste er snare med å pakke kofferten. For Tobias Heintz blir det så langt med drømmen. Men det har ikke stått på forsøkene.

Kasimpasa, som ligger på sjetteplass i den tyrkiske toppdivisjonen, har tydeligvis bestemt seg for å hente Sarpsborg 08-spilleren. Men selv etter fire bud, har det fortsatt ikke blitt noen handel.

– Det har vært en del interesse, men det er en tyrkisk toppklubb som har lagt fire bud. Disse budene har alle kommet inn etter 3. desember, sier Heintz ifølge Nettavisen.

Viste potensialet mot Besiktas. (foto: sarpsborg)

Les: Pogba gjør seg klar for dannelsesreise med Solskjær

Dette har ført til at det har blitt litt anspent stemning i Sarpsborg.

-Budene er blitt blankt avvist, uten noen form for forhandlinger. Det er jeg ikke fornøyd med. Jeg synes det er gode bud som klubben har fått, fortsetter Heintz.

Betyr dette at det ikke blir noen overgang?

-Nå har jeg fått høre at klubben planlegger å legge inn et femte bud, og det skal visstnok være enda bedre. Budene som kommer inn begynner å nærme seg én million euro (rundt ti millioner kroner) nå, forteller angriperen.

Heintz har fått med seg 23 kamper denne sesongen for Sarpsborg 08 med to scoringer i Eliteserien, men det er kjempescoringen mot Besiktas i Europaligaens gruppespill som har rettet tyrkernes fokus mot spilleren.

Så hva blir det til, Sarpsborg?

Les: Spilleplan for Eliteserien 2019