Pogba gjør seg klar for dannelsesreise med Solskjær

foto: pogba, instagram)

He´s back, skrev BBC. Ole Gunnar Solskjær entrer Old Trafford på nytt som manageren som skal redde stumpene for Manchester United. Det første vi gjorde var å sjekke instagram-kontoen til Paul Pogba.

Da nyheten smalt om at Jose Mourinho var sparket, postet benkesliteren Pogba et bilde som kunne tolkes som alt annet enn sympati. Noen har tydeligvis pirket Pogba på skulderen, for bildet ble fjernet rimelig kjapt.

Fortiden hos United bør gi respekt. (foto: united, twitter)

Les: Solskjær ny Manchester United-manager

Derfor var vi nysgjerrige på hvilket ansiktsuttrykk franskmannen ville formidle da Solskjær ble big boss på Old Trafford.

Har vært opptatt med å spre glede i jula. (foto: pogba, twitter)

Denne gangen var det helt stille fra Pogba. Kanskje han har lært?

Skys ekspertkommentator Jamie Carragher mener Pogba sammen med Alexis Sanchez må ta ansvaret for deler av Uniteds misære gjennom underleveranse ute på banen.

Solskjær representerer den lojale United-sliteren som aldri gav seg, selv om spilletiden uteble. Paul Pogba representerer sannsynligvis motpolen, men vi tenker Pogba vil få en ny sjanse under Solskjær og vil få muligheten til en aldri så liten dannelsesreise de neste månedene under nordmannens ledelse – og stabile temperament (sammenlignet med en viss portugiser).

Hvis Pogba vil.

Les: Bøddelen Klopp klapper for en enesteående manager