Elsker å komme! vinne og så dra videre. - Her som Premier League vinner med Chelsea

Den italienske meget suksessrike manageren Antonio Conte trives egentlig ikke i England, noe han passet på å fortelle i de to årene han ledet Chelsea. – Likevel etter å ha vunnet Serie A med Inter Milan skal lysten til å lede en av de store i England ha våknet hos han.

Newcastle som har hentet inn saudi-arabiske penger skal ha vært på telefonen til Antonio Conte, men fått et nei på deres forespørsel om å overta managerstolen etter Steve Bruce. Den italienske Arena Napoli journalisten Fabio Santini mener han venter på en telefon fra Manchester United.

Les: Julian Nagelsmann smekker igjen døra til Premier League

Det er ingen hemmelighet at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sliter med å få sitt stjernespekkede laget til å fungere, men få tror han får sparken med det første.

Newcastle jobber seg nedover lista over kandidater, det snakkes om å kjøpe fri Villarreals Unai Emery eller hente inn tidligere Bournemouth-manager Eddie Howe. Det var også en stund snakk om at Jose Mourinho var aktuell, men det har Roma manageren avvist på det sterkeste.

Les: Inter Milan manager Simone Inzaghi har festet blikket på norsk landslagsspiller