Simone Inzaghi

Morten Thorsby «ble igjen» i bakgårdsklubben Heerenveen da Martin Ødegaard på utlån fra Real Madrid dro videre. Med langt mindre rabalder, nesten under radaren har 25 åringen blitt bedre og bedre til nå å være aktuell for regjerende seriemester i Italia.

På søndag måtte Sampdoria se tre poeng gå til Cagliari. Morten Thorsby gjorde jobben med scoring, men kunne ikke hindre at Gagliari vant 3-1 og fikk en lenge etterlenget seier etter fire tap og tre uavgjort. For Sampdoria betød dette at bunnstriden for alvor kaller.

For Morten Thorsby kan det være en «vei ut» allerede i januar. 25-åringen har spilt for Serie A-klubben siden 2019 og er blitt lagt merke til av konkurrentene.

Morten Thorsby kom til Sampdoria fra Heerenveen for to år siden og har siden hatt godt spilletid i Serie A. I høst står han notert for to mål på ni kamper. – Det virker som om Morten har spilt på seg litt selvtillit også ved forhandlingsbordet. Morten Thorsby har kontrakt med Sampdoria frem til sommeren 2023, men holder igjen på underskriften fordi han vet han er ettertraktet.

Les: Arsenal jakter Real Madrid flopp

Calciomercato opplyser nå at Inter Milan jager den norske landslagsspilleren.

Inter sies å være klar til å kjøpe Thorsby i januar for rundt 15 millioner euro.

Thorsby har spilt totalt ti A-landskamper med det norske landslaget.

Les på F7: Haaland stopper opp når fansen roper: «En fantastisk følelse»