Fortsetter å bygge sitt Bayern. (foto: bayern, twitter)

De siste sesongene har en av fotballens mest lovende managere blitt linket til Premier League-klubber på jakt etter den rette lederen. I vinter sto 34-åringen på toppen av ønskelista til Tottenham, men da Nagelsmann fikk muligheten med Hansi Flicks exit til å velge drømmeklubben, ble Premier League ikke lenger et alternativ.

For det dreier seg nå kun om Bayern München. Nagelsmann har vist at han kan lede Bayern til toppen av Bundesliga med en vanvittig målforskjell på + 21 etter åtte runder (Dortmund på andre har + 8). I tillegg har han vist at han kan lede klubben til 0-3 seier på Camp Nou i Champions League.

34-åringen Nagelsmann har skaffet seg jobben hos den største av de største i Tyskland. Vi kan ikke se at han noen gang vil gå det store steget ned for å lede en annen tysk klubb, så spørsmålet blir naturlig: Hvilken liga blir det etter Bayern München-exit i fremtiden?

For Nagelsmann er ikke dette et relevant spørsmål. Han brukte tre år hos Hoffenheim for å lære, to år hos RB Leipzig for å vise at han kan lede mot de tøffeste motstanderne i verden. Nå er han der han ønsker, der han akter å være lenge.

-Først og fremst har jeg en femårig kontrakt med Bayern München og jeg håper at jeg blir her i mange år, fordi jeg elsker klubben og jeg elsker byen, begynner Nagelsmann i et intervju med The Times.

Har gitt Lewandowski gode arbeidsforhold. (foto: bayern, twitter)

Men det stopper ikke med å ønske. Nagelsmann har en konkret plan om å feire 44-årsdagen sin i München.

-Jeg håper å være suksessfull så klubben kan gi meg en kontrakt på ytterligere fem år. Jeg trenger ikke å forlate Tyskland, for jeg er tilfreds med Bundesligaen og er meget fornøyd med å være treneren for den største klubben i Tyskland, sier Nagelsmann til The Times.

Trenger ikke alder for å skaffe seg autoritet i troppen. (foto: bayern, twitter)

På onsdag leder Nagelsmann Bayern mot Benfica i Champions League, klubben som også sendte Barcelona-spillerne i dusjen med 3-0 tap. Fallhøyden som trener for Bayern München er enorm, der tap i Bundesliga blir sett på som helt unødvendig av klubbstyret, og der minimum Champions League-semifinale er en selvfølge.

Se Bundesliga direkte på UnibetTV

Dette presset ser ut til å prelle av på Nagelsmann. Han holder alt fokus på arbeidsoppgavene hver eneste uke og bruker lite tid på å tenke på neste skritt på karrierestigen.

For ham skal Bayern München være arbeidsgiveren de neste ti årene.