Norge med en solid seier over Romania. Foto: Kenneth Gjesdal/Sporten.com

Manchester United gikk glipp av Erling Braut Haaland i vinter og nå ønsker de å hente han innen to år. – De vil få konkurranse, byrival Manchester City og Juventus girer også opp for å hente den norske målmaskinen.

For noen minutter siden vant Norge 4 – 0 over Romania, med hattrick av Haaland.

Sist Manchester United prøvde å hente Haaland strandet avtalen på at agenten Mini Raiola krevde over 100 millioner kroner ekstra i agent honorar.

Les: Juan Mata har fått et tilbud det er ekstremt vanskelig å si nei takk til

ESPN rapporterte nylig at Haaland fortsatt er en del av Uniteds langsiktige planer, og at klubben ser det som rimelig å kunne rekruttere ham i 2022. I følge strategien skulle de allerede ha hentet hans lagkamerat Jadon Sancho.

Men det er selvfølgelig ikke bare United som leter etter Haaland. Spanske Don Balon skriver at Manchester City ser på nordmannen som en perfekt erstatning for Sergio Agüero, de er forberedt på å betale 1,1 milliarder kroner for å hente ham allerede i sommer. City og United vil også ha konkurranse fra Cristiano Ronaldos og Dejan Kulusevskis Juventus.

Og som om ikke det er nok, Real Madrid manager Zinedine Zidane sies å følge Haaland tett, trolig har han fått med seg samspillet med Ødegaard i dagens landslagskamp.

Les på Popidol: Til jul kan du se Tom Hanks i sin første western noensinne