Rune Almenning Jarstein gir alt i en kamp mot RB Leipzig

I begynnelsen av april måtte landslagskeeper Rune Almenning Jarstein rushes på sykehus med høy feber og surstoffmetning. – Fortsatt sitter ettervirkningene av Covid 19 i kroppen så det vil ta litt tid før han er klar til kamp.

I går vant Hertha Berlin 3 – 0 over Freiburg og klaret opp til 14 plass og er med syltynn margin over både rød og gul sone. – De fleste tror nå plassen i Bundesliga er reddet, de tre neste kampene er skal være «lette» de møter Schalke som allerede rykker ned, FC Köln som er på nest siste og Bielefeld som er i alvorlig trøbbel på kvalifiseringsplass.

Les: Solskjær har nådd det første målet!

36 åringen har vært i Hertha Berlin siden han meldte overgang fra Viking i 2014. Nå forteller Rune Almenning Jarstein til Telemarksavisa tilværelsen i den tyske klubben fortsetter: «Vi er så å si enige. Jeg regner med å skrive under snart»

Han er fortsatt ikke spilleklar etter å ha vært ute med covid-19-sykdom. Landslagslege Ola Sand tror det vil ta flere måneder før han blir klar, og landskampene i juni vil også trolig komme for tidlig for ham.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones

Les: Ingen grunn til å sitte å vente på Ansu fati

Jarstein ble så dårlig i april at han måtte legges inn på sykehus med høy feber og surstoffmetning.