Var Barcelonas fremtid inntil for noen måneder siden.

Som 17-åringen dundret han inn på førstelaget til Barcelona med 33 kamper og 8 scoringer. Helt vilt når man tenker på at tenåringen har kommet gjennom et av verdens trangeste nåløyer for å gjøre seg fortjent til å bære Barca-drakten.

Ansu Fati gjorde det 33 ganger forrige sesong. Og som alt ellers i fotballens verden, forventer vi at pilene kun peker oppover.

Les: Solskjær har ikke noe hastverk med David de Gea-exit

For Fati gikk pilen rett sør fra november 2020. En lei skade i menisken skulle holde vingen ute i fire måneder. Ble det sagt. Starten gikk på operasjonsbordet for å få Barcelonas største angrepstalent tilbake på kortest mulig tid.

Det ble én operasjon og det fortsatte. Nå er det seks måneder siden Fati forsvant fra troppen til Koeman, og fortsatt ingen tegn på snarlig retur.

Les på Popidol: Ed Sheeran er ny trøyesponsor

Da Barcelona torsdag informerte om at legene har tatt et nytt inngrep i kneet til Fati, hevder spanske AS at det er den fjerde (!) i rekken.

Vi ønsker 18-åringen god bedring, og håper samtidig det er noen fornuftige voksne rundt ham som sørger for at returen til fotballbanen tar så lang tid som er nødvendig. Hastverk kan bety at det ender, før karrieren til Fati har kommet ut av startblokka.

Les: Hazard kommer aldri tilbake fra dette