Gjør ikke skam på nummeret. (foto: united, twitter)

Det var tid for zebra-festdraktene igjen. Med 6-2 forsprang på Roma skulle dette være en behagelig dag på jobben. På tross av at Roma fikk gjenopprettet litt av æren med seier, var dette en seiersgang for United inn mot Solskjærs første finale.

Cavani viste hva som skulle komme allerede etter 20 minutter. En lekker vipp over Roma-keeperen, men ballen strøk over tverrliggeren. Seks minutter senere var bueskytteren Cavani igjen på ferde. Fernandes spilte 34-åringen fri, et hardt skudd, men pen redning av Antonio Mirante.

Les: Boca Juniors skjønner de har tapt

Dette var Cavanis aften. Seks minutter før pause løsnet det for uruguayaneren. Nok en frispilling av Fernandes, denne gangen rakk ikke Mirante engang å reagere på suseren fra Cavani.

1-0 til United.

Roma trengte dermed fem scoringer etter pause. Teoretisk ikke en umulighet, men likevel. Dzeko ga Roma-supporterne et ørlite håp med scoring i 57. minutt, men da var det allerede for sent. Roma fikk bare to scoringer til, mens Cavani – igjen på assist fra Fernandes – dro til med sin andre scoring.

Les på Engelske klubber: Mourinho sirkler seg inn mot trofast Manchester United-spiller

Totalt 8-5 til United og en ultraviktig milepæl for Prosjekt Solskjær. Etter flere nesten-finaler var det endelig tid for the real stuff. En stor dag for Solskjær, en stor dag for bueskytteren Cavani og en stor dag for tittel-hungringe United-supporterne.

Les: Endelig: Manchester United tilbys rabatt på 400 millioner kroner