Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

Fotballpensjonist og manager, Wayne Rooney, uttaler seg ikke lenger bare som United-legende. Da blir nok dette interjvuet enda kulere for United-supporterne.

Rooney hadde nettopp nedlagt sitt første bytte i debuten som permanent Derby-manager og fikk spørsmål om ditt, datt og hvem som vinner Premier League denne sesongen.

Les: Beckham har Neville i boks, nekter å gi etter for illsinte italienere

-Over de siste årene har ikke Manchester United vært i stand til å kjempe om tittelen, men nå er troppen sterk nok. Bruno Fernandes har virkelig hjulpet, det har Cavani også med vinnermentaliteten sin, og troppen er god nok til å kjempe om tittelen, sier Rooney til TalkSport.

Bare god nok til å kjempe om tittelen?

-For seks uker siden sa jeg til trenerne her i klubben at jeg tror United vinner ligaen. Sånn ser jeg det fortsatt, og Paul Pogba kommer til å spille en stor rolle i det. Klubben har hentet spillere med vinnermentalitet, og det vil ta vekk noe av presset fra Paul, så han istedet kan gjøre det han gjør best og vise sine kvaliteter på banen, avslutter Derby-manageren.

Les på F7: Hva med en 110 tommer microLED flatskjerm?

Vi minner også om at Wayne Rooney hele tiden har støttet prosjektet til Solskjær – også da «resten av verden» krevde at jyplingen Solskjær måtte kastes på dør forrige høst.

Vi har derfor lært oss å lytte til Rooney.

Les: Skikkelig Fight Club på Anfield