Last man standing. (foto: burnley, twitter)

Liverpool sto som ubeseirede på hjemmebane, Burnley er… Burnley, en klubb som kaver rett over nedrykksgjørma. På tirsdag var det nesten-topp mot nesten-bunn, der det ble en durabelig fight – bokstavelig talt.

Kampen vil huskes for en temperatur som hadde passet inn i Conor McGregors forestående slåsskamp i MMA-ringen. På banen var spillerne i tottene på hverandre, i spillertunellen i pausen gikk Jürgen Klopp og Sean Dyche i clinch.

Les: Kaospilot John Kitolano ombestemmer seg enda en gang

Det sier seg selv at kampen ikke var spesielt velspilt, men et bikkjeslagsmål der Sean Dyche og gjengen var villig til å gjøre det meste for å bryte opp finspillet til de regjerende Premier League-mesterne.

Og Burnley lyktes. Gjengen til Dyche fikk røre ballen under 30 prosent av kampen, men så lenge Liverpool på 27 skudd treffer i retning mål 6 ganger og i mål null, da gjør dette mindre.

Syv minutter før slutt ble Burnley premiert for strategien sin med et straffespark. Ashley Barnes stilte seg opp foran Alisson, gjorde jobben og ble matchvinner på Anfield.

Les på Engelske klubber: Krav kan stoppe overgang til Liverpool

Vi lar managerne fortelle sin versjon av det som foregikk i spillertunellen i pausen.

-Når vi er på steder som dette har vi lov til å kjempe og forsøke å vinne kampen. Mer er det ikke i det. Det ble sagt noen ting, men ikke noe som ikke er normalt å sies. Det var bare to managere som kjemper for laget deres og ønsker å vinne kampen, det er ikke noe galt i det, sier Dyche til Sky Sports etter kampen.

Og Klopps versjon?

-Hvis Dyche ikke vil snakke om det, vil heller ikke jeg gjøre det. Det var ikke meg som startet det, og det var heller ikke noe i det, sier Klopp til Sky Sports.

Tre poeng til Burnley, resten er nå historie.

Les: Beckham har Neville i boks, nekter å gi etter for illsinte italienere