Lar ikke en fillesak om navn holde seg unna noen pasninger med akademi-spillerne. (foto: inter miami, twitter)

Da David Beckham og gjengen valgte klubbnavnet Inter Miami om drømmeprosjektet, tenkte vi vårt. Spørs om noen i Serie A var helt happy med denne assisiasjonen. Det viste seg at Serie A-klubben ikke bare var litt unhappy.

Det tok ikke lang tid etter at Miami-klubben presenterte Inter-påhengenet i 2018 at italienerne kjørte sak i USA om vern av trademark.

Les: Her er scoringen du garantert aldri har sett før!

Siden 2019 har saken ifølge ESPN pågått, der Serie A-klubben krever at Beckham nektes å benytte seg av «Inter». Siden MLS er et franchise, har det vært ligaen som forsvarer seg mot Inter Milan på vegne av Inter Miami (blir litt kronglete, ja).

To ganger har Miami kommet ut seirende, der «sannsynligheten for at det skaper forvirring» ikke er argument nok, siden bruken av Inter i MLS sammenheng er helt ny.

Les på Engelske klubber: Krav kan stoppe overgang til Liverpool

I en uttalelse til ESPN kommer det fra Miami-klubben:

«The litigation does not concern the brand name or brand marks for Inter Miami CF, whose formal franchise name is Club Internacional de Fútbol Miami. The Club is not in jeopardy of changing its trademark-approved name or marks.»

Kort oversatt: Glem det!

Saken er likevel ikke avsluttet, og lykkes Inter Milan å sikre trademark «Inter», da kommer advokatene til å fortsette med flere happy days.

Vi andre får glede oss over at Phil Neville has entered the building.

Les: Liverpool har lagt merke til Southampton back krever mer enn han kommer til å få