(foto: ronaldo, twitter)

Manchester City måtte nøye seg med å se Harry Kane score to for Tottenham på torsdag. Fremtstøtet for å hente balløyas største målgarantist mislyktes. Sky Sports hevder Guardiola og gjengen har skjøvet et tilbud over bordet til Ronaldo den store.

Betingelsene er ikke i «Ronaldo-klasse», men er portugiseren (og Juventus) så klare for å bryte fotballekteskapet, er dette veien ut.

Les: Cristiano Ronaldo har fått tilbudet som gir Manchester United-supporterne mareritt

United-ikonet Ronaldo til den lysblå delen av Manchester… Solskjær har tidligere uttalt et det er ikke noe en United-spiller gjør – uansett.

Wayne Rooney fikk spørsmålet om Ronaldo-ryktene, og viste at han har blitt en ansvarlig familiemann – men fortsatt United to the bone.

-Man skal gjøre det som er riktig for seg selv og sin familie, begynner familiefaren Rooney til talkSPORT.

Les på F7: UEFA-sjef Aleksander Ceferin vil legge agenter til i Fair Play regler

-Alle vet at jeg aldri ville ha kunnet spille for Liverpool eller Manchester City. Det er innlysende, fortsetter United to the bone-Rooney.

Du vet bedre, Cristiano. (foto: derby, twitter)

Før familiefaren modererer:

-… Men alle er forskjellige.

118 mål og 69 assists på 292 kamper i United-drakt. Legende-status på Old Traford. Velger CR7 å overse råd som fra Rooney, risikerer han å krølle og rive istykker den delen av CV´en som tar for seg the golden days hos Sir Alex.

OPPDATERT: Ronaldo har kommet hjem

Les: Martin Ødegaard bør fortsette å produsere – Antonio Conte har dukket opp på lista