Buffon er ikke i tvil om at Ronaldo har tenkt mye. (foto: ronaldio, twitter)

På onsdag kom twitter-meldingen fra Harry Kane som senket temperaturen hos Spurs-supporterne. Big Harry blir, og lover 100 prosent innsats når Spurs skal jakte trofeer. Dermed står Manchester City uten goalgetteren sin. Nå melder Sky Sports at CR7 har fått tilbudet.

Det er ikke ofte Ronaldo har måttet spille annenfiolin og vente på at en spiller skal bestemme seg, men 36-åringen er tydeligvis såpass klar for å forlate Torino at han godtar opplegget.

Les: Bild: Krevde 500 millioner i årslønn

Agent Jorge Mendes har vært i England for å forhandle frem en deal for klienten sin, ifølge Sky Sports har dette resultert i et tilbud fra Manchester City på toårskontrakt med «bare» 15 millioner euro i årslønn.

Puslelønn som CR7 aldri vil godta? Ifølge Sky Sports er døra hos PSG lukket, dette er muligheten for Ronaldo til å komme videre.

Og Juventus? Bestemmer O store Ronaldo seg for exit, må klubben legge opp for dette. I tillegg skal Nedved og gjengen være ivrige etter å fjerne ukelønna på 6 millioner kroner fra budsjettet sitt.

Ifølge Sky Sports er City lite tent på å betale 20-35 millioner euro i overgangssum. Juventus skal ha pekt på Gabriel Jesus som del i en byttehandel, men Guardiola er lite lysten på å miste brasilianeren som har startet med to assists på de to første Premier League-kampene.

Les på Engelske klubber: Onsdag fikk Tottenham-supporterne et gigantisk boost

Sett utenfra passer ikke Ronaldo inn i profilen til City, men ut fra en sportslig og økonomisk perspektiv er dette en mulighet som ikke kommer tilbake.

Still friends, Ole?

Vi tipper det er supportere i den røde delen av Manchester som ikke er spesielt happy med utviklingen. Deres Ronaldo i lyseblått!!!

OPPDATERT: Ronaldo har kommet hjem

Les: Elyounoussi skrev historie for Southampton