Artetas mann. (foto: arsenal, twitter)

Forrige sesong hadde Mikel Arteta sin første hele som manager og som leder for Arsenal. Klubben hadde da all verdens tålmodigheten med spanjolen. 8. plass i Premier League var skuffende, men ble tatt imot et skuldertrekk. Arteta is the One.

I august er Arsenal latterliggjort av Brentford og satt på plass av Chelsea i de to første kampene. 6-0 seieren mot West Bromwich i ligacupen setter et lite donald-plaster på det åpne såret etter sesongåpningen, men ifølge Independent er tålmodigheten til Artetas leveranser i ferd med å bli slitt i kantene.

Les: Elyounoussi skrev historie for Southampton

Den engelske avisen kjenner til at Arteta fortsatt ikke er i fare, men at en potensiell Arteta-exit blir diskutert og konsekvensene av dette.

Independents kilde i klubben beskriver Arteta som en «mini Arsene» som har full autoritet over troppen, staben og spillerkjøp, men det stilles også spørsmål til at besserwisser-holdningen til Arteta tipper over mot arroganse.

Arroganse er helt innafor i en fotballklubb så lenge det følges opp av resultater. Ifølge The Independent har Arsenal skissen klar til kandidatlisten hvis det viser seg at Mr. Arteta svikter. Avisen hevder Antonio Contes navn blir å finne på toppen av denne lista.

Les på F7: Forbyr fyllekjøring med elefant

Conte tilbake til Premier League, Conte med retur til London, Conte i byderby mot Chelsea.

Conte unplugged. (foto: inter, twitter)

Kan være starten på en god historie, men vi håper Martin Ødegaard bidrar med nok til at Arteta lykkes. Hva som skjer med 22-åringen hvis steinansiktet Conte skal inn på Emirates og foreta sin total makeover, er ikke godt å si.

Les på Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

Ødegaard er Artetas utvalgte, en posisjon han aldri fikk hos sin tidligere arbeidsgiver. Let´s stick to Arteta.

Les: Daniel Agger kan komme tilbake hvis det blir virkelig ille