Fra tiden hos Real da han hadde mye å glise over. (foto: real, twitter)

Da Ole Gunnar Solskjær ble tvunget til å ta avskjed med spillerne sine i november, satte engelsk aviser inn turboen på jakt etter erstatteren. Zidane og Pochettino var på førstesiden ikke mange timene etter at Solskjær hadde gitt fra seg nøkkelkortet. Det endte med at Ralf Rangnick skulle ordne opp på kort sikt, samtidig som tyskeren hadde forhandlet seg til en rådgiverrolle og sentral i prosessen med å blinke ut den permanente erstatteren.

Nå har det ikke akkurat blitt Ordnung hos United siden november, kanskje tvert imot. Engelske aviser kaster seg over lukten av ekstrem misnøye i garderoben under Rangnicks regime. Interessen er enorm for jakten på den permanente United-manageren som skal lede klubben inn på det sårt trengte varige vinnersporet.

Les: Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Zidane har selv meldt seg ut av prosessen, der han var kjapt med å sende agenten sin ut med beskjeden om at det er to jobber klienten ønsker seg: Landslagssjef for Les Bleus og manager for PSG.

United-linken til Pochettino har derimot ikke avtatt i styrke – før denne uken. For ifølge The Times har Uniteds interesse for Pochettino som big boss kjølnet betraktelig. Ajax-manager Erik Ten Hag er den ledende utfordrer.

Pochettino ønsket selv å ta turen til Old Trafford, men hans klubb Paris Saint-Germain blokkerte Uniteds tilnærming da Zinedine Zidane, som var deres førstevalg for å erstatte den tidligere Tottenham-sjefen, uttalte at han ikke var klar avslutte sin «ferie» på en god stund.

Zinedine Zidane har ladet opp batteriene.

Ifølge RMC Sport har Zidane nå gitt signalet om at han er klar, der PSG liner opp for å gi den franske Champions League-gullgutten jobben til å lede klubben fra i sommer.

Les: Spansk media: Barcelona har gått med på en saftig Coutinho-rabatt

Den franske sportskanalen pleier å ha god tilgang til det som skjer bak kulissene i fransk fotball. Stemmer det at Zizou spaserer inn på Parc des Princes i sommer, betyr dette at timingen er perfekt for United å endelig sikre seg Pochettino. Hvis nå Rangnick og United ikke har låst seg på Tene Hag.

Ofres for å rydde plass for Zidane? (foto: psg, twitter)

Vi kan forvente oss noen skikkelig bølger på overgangsmarkedet denne sommeren, det er sikkert og visst.