Paul Pogba

Etter siste rest av Manchester United DNA forlot Old Trafford med Ole Gunnar Solskjær og assistent Michael Carrick er det absolutt ingen grenser lenger. – Nok en gang dreier de store pengene seg om den franske ofte frustrerte superstjernen Paul Pogba.

Til tross for en rekke forsøk har ikke Manchester United klart å forlenge avtalen som går ut til sommeren, de har ikke tenkt å miste han gratis slik de gjorde i 2012 da han gikk til den italienske klubben Juventus.

Les: The Times: Mauricio Pochettino er ikke lenger øverst på Manchester Uniteds liste

Marca melder i dag at Paul Pogba har mottatt til lønnstilbud som vil gjøre han til den best betalte spilleren i Premier League historie. Tilbudet skal være på vanvittige 486 000 euro i uken pluss bonuser som er beregnet til ytterligere 100 000 euro i uken av Sky Sports. – Med det sniker han seg forbi Cristiano Ronaldo som pr nå er den best betalte. Ingen av dem er likevel i nærheten av Lionel Messi som drar inn ca 1 million euro i uken i Paris Saint-Germain.

Tilbudet kommer til tross for at de fleste beilerne er langt fra så interessert som før.

Real Madrid hadde tidligere vært interessert i et skifte for Pogba, men det antas at de nå planlegger å investere i andre områder av troppen. Paris Saint-Germain har blitt nevnt som en mulig destinasjon for midtbanespilleren, men der har en kraftig negativ reaksjon blandet fansen stoppet interessen. 28-åringen også har blitt koblet til en potensiell retur til Juventus, men de har problemer både med trangere økonomi og regelbrudd og risikerer å bli sendt ned til Serie B.

Manchester United har West Hams Declan Rice som potensiell erstatter, det samme er Wolverhamptons Ruben Neves, begge å foretrekke spør du meg..

Her kommer Paul Pogba med et godt råd til alle: «Ikke se på problemet, se på løsningene» ! -Skulle ønske jeg var like smart 🙂 🙂 !

Les: Kingsley Coman har tydeligvis endret mening