Bilde: Amazon Prime Video

Det er tydeligvis tøft å bo i ørkenlandet selv om man har ræva full av penger. Liverpool legende Jordan Henderson valgte å forlate Saudi-Arabia til tross for milliardlønn etter bare et halvt år for å signere for Ajax som betaler en brøkdel.

Prime Video har hatt premiere på serien «Married to the Game» som handler om trofeekonene til rike spillere. – Det starter med den tidligere Manchester City høyreving Riyad Mahrez sin kone Taylor Ward som virkelig ikke liker livet i Saudi-Arabia.

Les: Nok en genistrek av David Beckham!

Vi får se Taylor Ward bryte sammen i tåret og fortelle hun ikke hadde noe valg i flyttingen til Saudi Arabia.

Mahrez var en av flere høyprofilerte stjerner som flyttet fra Europa til Saudi Pro League i sommeren. Den tidligere Manchester City-stjernens overgang på 35 millioner euro til Al-Ahli har etter sigende sett ham ha fått en iøynefallende ukelønn på 750 000 pund. – Litt over 10 millioner kroner!.

Selvfølgelig har en overføring ikke bare implikasjoner for en spiller, men også deres familier, med partnere som ofte blir tvunget til også å foralte sine vanlige liv.

I Prime Videos nye serie «Married to the Game», avslørte Mahrez kone Taylor Ward at hun fikk vite om ektemannens flytting til Saudi-Arabia rett før det skjedde.

ENGELSKE KLUBBER: ESPN: Klart for store endringer i Manchester United-troppen

I den første episoden av serien brøt Ward sammen i tårer da hun snakket med søsteren Darby om utsiktene til å flytte til Gulf-staten, og innrømmet at hun følte at hun «ikke hadde noe valg».

«Jeg føler at alle kommer til å være over alt, det kommer bare til å bli så vanskelig, livet kommer til å bli så annerledes,» sa Ward.

«Jeg føler at det er så vanskelig, det er tider jeg ikke kan, jeg liker det bare ikke.

«Vi må snakke om noe annet, jeg kan ikke slutte å gråte. Jeg liker det ikke, jeg har ikke noe valg.»

Ward innrømmet at hun ble «overveldet» da hun ble informert av Mahrez om at de ville forlate Manchester og flytte til Jeddah på kort varsel.

Etter at hun uttrykte bekymring for at hun ville bli «satt hjemme alene», sa Mahrez stoisk til henne «Det er en del av spillet».


Da han snakket med Mail Sport om serien, har Ward siden avslørt at hun har funnet seg til rette i livet i Saudi-Arabia.

Hun sa: «Fra det jeg hadde hørt, var jeg bekymret for det [den konservative kulturen] da vi først dro, men det har overrasket meg. Det er mer avslappet fra det jeg først ble fortalt.

«Alle har vært veldig støttende. Det var tydeligvis et sjokk i begynnelsen. Besteforeldrene mine bor fortsatt i Storbritannia, og de var knust over at jeg skulle reise. Det er bare en fem og en halv times flytur hvis de vil se meg. Vi tar bare turer dit og tilbake, og familien kommer til meg.

«Mamma og pappa bor i Dubai, som er en to-timers flytur unna. De har vært i Saudi seks eller syv ganger allerede – dukker stadig opp for å komme og se meg, noe som er hyggelig.»

Les: Sir Jim Ratcliffe har fått noe å tenke på, det samme har Gareth Southgate

Selvfølgelig var det ikke et eneste ord om at Saudi-Arabia er et av verdens verste diktaturer.