On a roll! (foto: Manchester United)

Selv om David Beckham måtte tåle en voldsom pipekonsert i Hong Kong da rundt 40 000 tilskuere, som hadde betalt opp mot seks tusen kroner for å se Lionel Messi gjøre sin greie på gressmatta i en treningskamp, fikk tale av Beckham etter kampen, men ikke et eneste minutt med Messi på banen. Likevel, Manchester United-legenden har fått til et kunststykke med å overbevise Messi og kompisene om å velge MLS og Inter Miami som lekegrind på tampen av karrieren. Nå kommer neste fase av den geniale planen til Beckham.

Han er 21 år ung, sønn av en Real Madrid-legende og er på plass i South Beach på en 8 millioner dolllars-overgang fra Argentinos Juniors. Federico Redondo sammenlignes allerede med Sergio Busquets og har ifølge Goal vært på blokka hos Real Madrid, Manchester United og Bayern München. Nå har 21-åringen valgt Inter Miami.

LES: Frykter dommerne gir Jürgen Klopp en avskjedspresang

Med dette har Beckhams genistrek med å hente inn Messi, Busquets og de andre gigantene til klubben, gitt grunnlag for at supertalentene velger Inter Miami. Den argentinske U23-landslagsspilleren står med 17 kamper på argentinske ungdomslandslag, har 58 førstelagskamper for Juniors og har nå signert kontrakt ut 2027.

ENGELSKE KLUBBER: ESPN: Klart for store endringer i Manchester United-troppen

Med dette har Beckhams genistrek med å hente inn Messi, Busquets og de andre gigantene til klubben, gitt grunnlag for at supertalentene velger Inter Miami. Når 21-åringen Redondo er på plass, vil det også komme flere.