De Bruyne med fløtepussleik fortsetter det han kan best - å være best. (foto: city, x)

Da Kevin de Bruyne endelig var tilbake etter det lange skadefraværet fra sesongstart, var det liten tvil hva belgieren betyr for Guardiola, medspillerne og City-supporterne. Etter 32-åringens første scoring kom mot Newcastle, feiret City-spillerne som de hadde vunnet en finale. Siden comebacket i midten av januar har De Bruyne scoret i fire av fem Premier League-kamper. Nå settes i gang en hard kamp for å overtale belgieren om neste steg i karrieren.

Vi merker vi blir litt matte av tanken på å miste Kevin de Bruyne til saudiarabisk liga, men noen signaler er tydeligvis sendt ut, for ifølge The Times har de fire største saudiarabiske klubbene (sponses alle av landets statlige investeringsfond) Citys playmaker øverst på ønskelista i sommer.

LES: Nok en genistrek av David Beckham!

Kontrakten til De Bruyne går ut sommeren 2025, så det er i sommer det må skje. Enten forlengelse for City, eller salg. Ifølge Times gjøres monsterbud klart som skal skyves over bordet om få måneder.

Dette kan bli for fristende for City-eierne å si nei til, men vi kan ikke skjønne at spilleren som allerede er Premier Leagues best betalte og spiller for verdens beste klubb, skulle finne noen motivasjon å følge saudiarabiske penger ut av UEFA-sonen i en alder av 33. Please say no.

LES OGSÅ: Frykter dommerne gir Jürgen Klopp en avskjedspresang

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester City