"Never give up"

Det ble en alt for spennende kamp i går hvor kritikken haglet og pipekonserten økte i omfang etterhvert som målene rullet inn «feil vei» på Old Trafford.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær tvilte ikke et sekund på at Manchester United ville snu 0-2 til 3-2 i den storslåtte comeback-seieren over Atalanta.

Les: Mesut Özil er ønsket tilbake i Premier League

Manchester United var godt i gang med sitt andre nederlag etter tre Champions League-sammenstøt da Atalanta gikk til pause med 2-0. I andre omgang gjennomførte United et imponerende comeback da engelskmennene plutselig begynte å få ballen sendt inn bak Johan Musso i det italienske målet.

Med mål av Marcus Rashford, Harry Maguire og Cristiano Ronaldo klarte de røde djevlene å snu kampen til sin egen fordel, og Ole Gunnar Solskjær var ikke i tvil om at det ville skje.

Les på Radio Tango: Øyafestivalen slipper headliner for 2022!

• «Jeg sa til dem i pausen at vi skulle sørge for å score det neste målet, for da ville vi vinne. Jeg var sikker på at så lenge vi ikke fikk imot noe i andre omgang, ville vi vinne. På et tidspunkt ville vi begynne å score på sjansene» sier Manchester United -sjefen til BT Sport.

Manchester United topper nå Champions League gruppe F med seks poeng. Både Atalanta og Villarreal har fire poeng hver.

Manchester United – Atalanta 3-2
Champions League gruppe F
15′ 0-1 Mario Pasalic
29′ 0-2 Merih Demiral
53′ 1-2 Marcus Rashford
75′ 2-2 Harry Maguire
81′ 3-2 Cristiano Ronaldo