Maestro. (foto: real, twitter)

Når vi blar tilbake i arkivet for å se hva vi har dekket om Hazard siden overgangen til Real Madrid i 2019, byr det stort sett på trist lesing. Skader, dårlig form, manglende spilletid, mer skader, måltørke, og så videre. Det siste året har belgieren vært ryktet på vei ut, der Carlo Ancelotti ikke har lagt skjul på at 31-åringen nå må bevise at han fortjener plass på kamparenaen. Denne uken ser det ut som vinden har snudd for Hazard.

Forrige torsdag tok Hazard endelig rollen han ble hentet inn for, og markerte seg som matchvinner i Copa del Rey-kampen mot Elche. 8. delsfinalen gikk over i ekstraomganger, der innbytter Hazard sørget for den avgjørende scoringen i det 115. minutt.

Les: Der mistet Everton manager-kandidaten som kunne ha løst alt

Prestasjonen til Hazard gjorde ham fortjent til plass i søndagens La Liga-kamp mot samme Elche, der Real Madrid kom bakpå med 0-2 til det gjenstod rundt ti minutter. Så smalt det fra Modric (straffe) og Eder Militao to minutter på overtid. Hazard ble byttet ut underveis, men etter kampen var det en tydelig fornøyd Ancelotti over å ha Hazard tilbake i kampform.

Da Real-manageren fikk spørsmål etter kampen om ryktene om Hazard-overgang til Premier League i januar, kom det kontant fra Ancelotti.

-Hazard er en del av planene våre i neste sesong, det kan jeg bekrefte, kom det fra Real-manageren etter kampen.

Vanvittig befriende! (foto: real, twitter)

Forrige gang Ancelotti ble spurt om Hazard, var svaret flytende. Når italieneren denne gangen er krystallklar, kan vi ikke skjønne annet enn at Eden Hazard er i ferd med å spille seg inn på Reals førsteellever for første gang.

Les: The Athletic: Manchester United står igjen med 4 navn på managerlista

Digg!