The one, the only.

Om noen måneder er det toårs-markering for Liverpools finaletap mot Real Madrid. 14. april er det igjen møte mellom de to gigantene, noe som har fått engelsk media til allerede å sende Sergio Ramos-spørsmål i retning Mo Salah.

Vi husker brytekampen der oksen Ramos uskadeliggjorde Liverpools stjernespiller med en skikkelig amerikansk fotballtakling. Etter dette var Liverpool tapt. Resten tok Loris Karius seg av.

Les: Real Madrid har erstatteren til Zidane klar

Pressen har tørket støv av Ramos/Salah-historien og så frem til to uker med oppbygning av en god historie. På torsdag kom Real Madrid med beskjeden som setter hele «gjenforeningen» mellom de to spillerne i fare.

For El Capitan har så vidt kommet tilbake fra et lengre skadeavbrekk før han igjen sendes til service. Denne gangen er det en muskelskade i venstre bein som kommer til å holde 34-åringen ute av spill.

Ingen skader kommer godt timet, men holdes kapteinen ute av troppen de neste to-tre ukene, kan dette påvirke hele sesongen for Real.

Les på F7: Russell Crowe dukker opp i «Thor: Love and Thunder»

Vi ramser opp: 10. april: El Clasico mot Barcelona, som ligger to poeng foran på tabellen, 14: april: Kvartfinale i Champions League mot Liverpool.

Det sies ikke noe fra Real om skadeomfang og returdato, men når Ramos har vært skadet denne sesongen, har det ikke dreid seg om noe som løses med litt fysioterapi og et sirkulasjonsplaster.

Er det to kamper Sergio Ramos er skapt for, er det disse. Men vi tipper verken Koeman eller Klopp kommer til å felle en tåre. Eller Salah, for den saks skyld.

Les: Brann har solgt Jesper Löfgren