(c) fra velkomstvideoen: Jesper Löfgren

Tidligere denne uken reise 23 år gamle Jesper Löfgren til Stockholm for å sluttføre overgangen fra Brann. Salget var ikke spesielt overraskende i og med at det nesten ikke har vært spill for bergensklubben på grunn av utlån til sin gamle klubb Mjällby.

Salget ble bekreftet på brann.no  sine sider onsdag kveld.

Les: Dropper Haaland går etter Kane!

I følge den svenske avisen Aftonbladet skal overgangssummen være på 1,25 millioner svenske kroner. Avisen skriver at Löfgren også kunne velge mellom IFK Göteborg, som skal ha forsøkt å kuppe avtalen, og Djurgården, og valget falt på sistnevnte.

På Djurgårdens hjemmesider  kan du se velkomstintervjuet og lese at kontrakten strekker seg ut 2024. Der uttaler også Löfgren selv seg:– Jeg tror det er et stort steg for meg. Det blir ett nivå opp med Allvenskan, men jeg gleder meg veldig til å komme i gang.

Brann-trener Kåre Ingebrigtsen sier følgende til egne nettsider:– Djurgården er en stor klubb i Sverige og vi har forståelse for at Jesper ønsket en overgang. Nå er vi sårbare på stopperplassen og i tiden fremover vil vi jobbe med å finne en erstatter.