Glipper den tredje også? (foto: tottenham, twitter)

Måten Pochettino bygde opp Tottenham til å nå nesten helt til topps – med en gjeng unggutter – har gitt argentineren en ekstrem høy stjerne i fotballsirkuset. Real Madrid og Manchester United har 48-åringen på blokka hvis Zidane eller Solskjær tryner, Manchester City holder Pochettino varm med all usikkerheten rundt Guardiolas vei videre etter sesongen. Nå har tre ting skjedd som ikke akkurat garanterer en snarlig retur for argentineren.

Ed Woodward har igjen vist Ole Gunnar Solskjær full tillit. Når United «startet sesongen» (som Solskjær selv uttalte det) med seier mot Newcastle, en vanvittig deilig seier mot PSG i Paris og en helt grei poengdeling med Chelsea, tvinges heller ikke Woodward til å vike fra valget sitt av Solskjær.

Les: Katastrofe for Van de Beek at han valgte Manchester United

Hos Real Madrid benyttet Zidane presset mot seg etter en ræva uke med tap mot Cadiz og Shakhtar Donetsk til å mobilisere spillerne til en ekstatisk 3-1 seier i El Clasico. Dette betyr at franskmannen har kjøpt seg tid.

Hos Manchester City har ikke Guardiola tatt noen avgjørelser om neste sesong, men ifølge Daily Mail har City gitt Pochettino konkurranse på managerkandidat-lista.

Julian Nagelmann.

Tyskeren som brøt gjennom gubbeveldet i tysk fotball som manager for Hoffenheim, yppet en periode med de store – til han selv ble hentet av Red Bull-familien til Leipzig.

Les på Engelske klubber: Ryan Giggs tror på Cavani-fest

Den engelske avisen hevder 33-åringen er en av managerne som er verdig til å lede City videre i en post Guardiola-periode. RB Leipzig vil nødig slippe Nagelsmann, men kommer muligheten til å lede en av verdens desidert rikeste klubber, er dette noe tyskeren ikke kan takke nei til.

Arbeidssøker Mauricio Pochettino har fått seg en brysom rival i Bundesliga-leder Nagelsmann.

Les: Intense Paulo Dybala samtaler