Mr. Sancho (jfoto: united, twitter)

Vi har følt med 21-åringen som gikk fra en stjernestilværelse hos Borussia Dortmund der han hamret inn mål helt fra tenårene, til en vakuumtilværelse hos Manchester United. Når du koster en klubb rundt 850 millioner kroner får du liten sympati hvis du ikke leverer.

Solskjær hentet Sancho, men innså at vingen trengte tid på å omstille seg til Premier League. Ralf Rangick mener han nå har fjernet det tyngste blyloddet som hindrer Sancho fra å «å stige til værs».

Mens Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester City spilte under Champions League spotlighten, sto Manchester United foran en like varm spotlight på balløya. Etter poengdeling mot to av Premier Leagues svakere klubber, ville poengtap mot Brighton forrige tirsdag være katastrofalt.

Les: Xavi har utpekt verdens største talent

Cristiano Ronaldo dro til med scoring seks minutter ut i andre omgang, United og Bruno Fernandez utnyttet at Brighton spilte de siste trettifem minuttene med ti spillere: 2-0 scoring på overtid og en vanvittig lettet supporterskare på Old Trafford.

Jadon Sancho kom ikke på poenglista, men Ralf Rangnick likte det han leverte i de åtti minuttene på banen.

-Jeg er meget positiv, Jadon Sancho er på rett vei. Det har gått opp for ham at han kan få suksess og bli en av de beste kantspillerne i Premier League – ikke bare i Bundesliga, begynner Rangnick til Goal.

Kan nå bli en av de beste i Premier League.

Så hva har skjedd?

-Det eneste jeg og trenerteamet mitt har gjort er å vise ham tillit. Det har vi gjort med Marcus Rashford og Anthony Elanga. De er også gode eksempler på at det er den eneste måten vi kan utvikle unge spiller på hos Manchester United, sier tyskeren.

Og dette sa Rangnick forrige uke før søndagens Leeds-kamp. I 2-4 seieren på Elland Road var Sancho involvert i mye av det som skjedde på hjemmelagets halvdel, og noterte seg med assists til både Fernandes -og Fred-scoringingen. Det sier sitt.

Les: Spisslegenden Vieri har talt: Kampen står mellom Haaland og Vlahovic

Vi tror på Rangnick, Sancho er klar for å markere seg skikkelig i United-drakta som en av Premier Leagues beste kantspillere.