Rafael van der Vaart med comeback senere i dag

448
Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart er kanskje den største stjernen som noen gang har dukket opp i dansk Super League, nå er han tilbake i Danmark.

Den tidligere Real Madrid, Tottenham, Ajax og Hamburg-stjernen kan om noen timer inkludere nivå 4 i Danmark på sin imponerende CV, som også inkluderer en verdensfinale med Nederland.

Les: Tidligere City-kaptein Kompany i trøbbel

Når Esbjergs Serie 4-lag møter FC King George på Veldtofte Idrettspark i kveld, blir det med Rafael van der Vaart på laget. Han avluttet  aktive karriere ved inngangen til året, men nå snører han på støvlene igjen – dog på et annet nivå.

«Jeg gleder meg. Forhåpentligvis har jeg luft i noen minutter», sier 36 år gamle Rafael van der Vaart, som fremdeles bor i Esbjerg, til JydskeVest Coast.

Årsaken til at den nederlandske stjernen nå har valgt å spille for Esbjerg i serie 4. Et at hans tidligere klubb Hamburger SV, 13 oktober arrangerer en testemonial kamp hvor også Robin van Persie, Arjen Robben og Wesley Sneijder er med, Rafael van der Vaart forteller han vil være i form til kampen og da er litt kamptrening nødvendig.