Tidligere City-kaptein Kompany i trøbbel

820
Jeg tar denne regninga, gutter.(c) bilde Twitter: Vincent Kompany

I den blå delen av Manchester uttales navnet Vincent Kompany med stor respekt. Tilbake i Belgia er situasjonen en annen for den tidligere City-kapteinen.

Ikke at han ikke respekteres som spiller, men når klubben er i det de beskriver som krise etter bare fire kamper, må endringer komme.

Kompany innehar en rolle som spillende trener hos Anderlecht. Men med den svakeste sesongstarten på 21 år med to poeng på fire kamper, hjelper det altså lite med legendestatus fra England.

Les: Marca: Real Madrid er i Paris for forhandlinger

Kort fortalt: På kampdager er Kompany «degradert» til å være kun spiller og ikke general.

Det er hovedtreneren Simon Davies som beskriver endringen:

– Kompany er nødt til at være mer spiller enn trener på kampdagene. Han skal være i stand til virkelig at lede laget på banen. Det tviler ingen på at han kan, men det er viktigt at han utelukkende er en av spillerne i løpet av kampen, sier Davies til HLN.

Les på Popidol: Disney-stjerne bytter til pornobransjen

I tillegg til Kompany som forsterkning denne sesongen, har Anderlecht hentet inn profiler som Samir Nasri, Nacer Chadli og Kemar Roofe.

https://youtu.be/3WUnyXFuVgU

Da skal det også leveres. Om Kompany verdsetter denne «vingeklippingen», vites ikke. Vi tenker denne dobbeltrollen var en av grunnene til at ha takket ja til jobben hos gamleklubben.

Les: Rooney viser han er klar for engelsk knokkelfotball