Tar mer tid enn planlagt i Nice.

Vi ser milliardærer med og uten sjeike-tittel trekke til England når de skal kjøpe seg en fotballklubb. Englands rikeste reiser over kanalen når han skal ut på handletur.

Sir Jim Ratcliffe har ifølge ESPN fått godkjenning fra fransk hold for å foreta de siste grepene for å sikre seg eierskapet i Ligue 1-klubben Nice.

Ratcliffe, som har spart opp penger gjennom kjemikalie-giganten Ineos, betaler nå det siste for offisielt å kunne titulere seg som eier og boss av klubben.

Les: Tidligere City-kaptein i trøbbel

Dermed kan Sir Jim hilse pent til supporterne som eier, når det braker løs i middelhavsderbyet mot Marseille, 28. august.

Hva kan vi egentlig forvente av Nice fremover?

Vel, når karen er god for rundt 21 milliarder euro (!!!), betyr det at Sir Jim ikke leker butikk. Ifølge ESPN har Nice blitt den dyreste klubben i fransk fotballhistorie.

Les på Popidol: Disney-stjerne bytter til pornobransjen

Så de som tror at vi ikke skal høre mer om Nice de neste årene, bør våkne opp.

Med overtagelsen gjenstår det fortsatt tid frem til før overgangsvinduet lukkes 2. september, og det er varslet at ting kommer til å skje. Spesielt når Ratcliffe har lovet å investere tungt for å bringe klubben til Champions League-suksess og å sette på plass PSG i Frankrike.

Førstemann inn ser ut til å bli Ajax-spiller Kasper Dolberg.

Les: Pellegrino forlater Strømsgodset – rykker oppover på tabellen

Og hvis du fortsatt er i tvil om at Ratcliffe mener alvor når han foretar seg noe, kan vi nevne at han eier Ineos sykkellag (eks Sky), som moste konkurrentene i Tour the France.