Rafael Benitez

Den 61 år gamle spanske manageren har de siste årene vært å grundig fylt bankkontoen på jobb for den kinesiske klubben Dalian Professional. Siden han reiste hjem i januar har han vært koblet til de fleste managerjobber som har dukket opp. – Fortsatt nevnes han i forbindelse med Tottenham, men mange mener han er en dårlig match.

Nå skal han være aktuell for en retur til byen Liverpool. Han ledet The Reds fra 2004 til 2010. – Denne gangen er det Everton som plutselig ble sendt ut på managerjakt etter at Carlo Ancelotti overraskende ble manager i kongens klubb Real Madrid.

Les: Tottenham dypt inne i forhandlinger med manageren Solskjær ydmyket

Daily Mail skriver at Rafael Benitez er en seriøs kandidat og at det er en jobb som Benitez ser på som ekstremt interessant. – Den tidligere Real Madrid, Liverpool, Newcastle, Chelsea, Inter Milan, Valencia og Napoli manageren var også nevnt i forbindelse med Chelsea før de hentet inn Thomas Tuchel, og Real Madrid som nå åpnet opp muligheten for Everton.

Everton har nylig avsluttet sine samtaler med tidligere Wolverhampton manager Nuno Espirito Santo uten resultat, han ønsket heller å vente på en åpning hos en spansk klubb.

Les: West Ham har skaffet seg en ekstremt lovende Chelsea-spiller i Pierre Ekwah Elimby