Fotball-livet er lett om dagen for Moyes. (foto: west ham, twitter)

David Moyes har bevist for West Ham-eierne hva han kan få til med begrensede midler (sammenlignet med City, Chelsea og resten av banden). Nå skal det fortsette å bygges for de kommende sesongene.

Denne gangen er det et defensivt fransk forsvarstalent som hentes. 19-åringen Pierre Ekwah Elimby har gjennomført to ukers prøvespill i London (scoret i Premier League 2-kampen mot Arsenal) og har bestått testen med glans.

Les: Ingenting stanser Chelsea – dunker PSG i kampen om midtbanestjerne

Elimby har fått med seg hvordan 22-åringen Declan Rice har jobbet seg opp i Premier League.

-De unge spillerne har en god sjanse til å bryte inn på førstelaget her, som de har gjort tidligere. En masse unge spillere har nådd førstelaget. Declan Rice har blitt kaptein, og han er så ung og gjør det godt. Mark Noble er en utrolig spiller som har vært her og har gjort det samme. Jeg vil gjøre det samme som dem, sier Elimby til klubbens hjemmeside.

Les på Tysk fotball: Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

Når den kraftfulle midtbanespilleren på 1,89 i tillegg er kjøpt fra byrivalen Chelsea (for ikke-opplyst sum), tegner dette godt.

Franskmannen kan også brukes som forsvarsspiller hvis David Moyes skulle ønske, men de første sparkene kommer på klubbens U23-lag.

22-åringen Declan Rice har allerede vokst seg inn i en posisjon som kaptein på førstelaget og en av Premier Leagues beste defensive midtbanespillere. Det virker som Elimby har ambisjoner om det samme.

Vi blir ikke overrasket hvis franskmannen i løpet av kort tid dukker opp i troppen til David Moyes. Spennende.

Les: Krise: Manchester United kan gå glipp av hele supertrioen Kane-Haaland-Grealish