Forventer en gentleman av Levy. (foto: tottenham, twitter)

Nagelsmann, Rodgers, Klinsmann (overivrig etter å få jobben), Martinez, Southgate, Conte. Vi kunne har fortsatt inn i evigheten med å ramse opp kandidatene linket til Tottenham, men ikke altfor mange ukene før sesongoppkjøring står Daniel Levy fortsatt uten styrmann.

Ifølge Sky Sports Italia vil dette endre seg i løpet av kort tid. Ifølge sportsgiganten og The Guardian er Daniel Levy og gjengen langt inne i forhandlinger med manageren som gikk til pause på Old Trafford i Europaligasemifinalen med 2-1 ledelse over United.

Les: Hjelper ikke å kaste 200 millioner etter Conte lenger

Og forlot Old Trafford med 6-2 tap.

Dette har tydeligvis ikke skremt Tottenham. Paulo Fonseca skal overtales til å ta jobben (etter at Conte ikke hadde tro på Spurs-prosjektet).

Paulo Fonseca

Les på Tysk fotball: Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

Ifølge Sky Sports Italia har portugiseren fått tilbud om en treårsavtale (uten at dette trenger å bety noe hos Tottenham) og er selv åpen for et skifte til Premier League.

Fonseca har titler i Ukraina og Portugal å vifte med, men i Premier League er spillereglene noe helt annet.

Paulo Fonseca er som Zorro. – De er glade i dens slags i Ukraina.

Vi tok feil da vi ristet på hodet av Thomas Tuchel-ansettelsen hos Chelsea og måtte spise capsen, men Fonseca som Tottenham-manager i en klubb som kaver, vi klarer ikke helt å bli entusiastiske.

Hva sier du, Harry?

Les: West Ham har skaffet seg en ekstremt lovende Chelsea-spiller