Riktige spillere, riktig general. (foto: psg, twitter)

Da kruttrøyken hadde lagt seg i Paris, sto det Mauricio Pochettino beskriver som verdens beste klubb, ute av det beste selskapet. For snart ett år siden var det Bayer München som lekte seg til finaleseier mot Ligue 1-klubben. Med denne vitamininnsprøytingen for PSGs-oljefond, sender nå Nasser Al Khelaifi ut en kunngjøring om at en exit fra PSG blir tåpelig.

Det dreier seg selvfølgelig om Kylian Mbappé og Neymar som begge tvinner tomler og avventer med forlengelse for å se om PSG har det grønneste gresset de kommende årene.

Les: Manchester United kjøper seg ny klubb

-Vi har investert mye i klubben for at den skal vinne Champions League og alle trofeer den kan. Neymar og Kylian har ingen unnskyldning for å forlate klubben til sommeren, begynner PSG-presidenten til RMC Sport.

Les på Engelske klubber: Tottenham har fem opplagte kandidater

-Vi har virkelig alt som skal til for å vinne alle turneringer. Vi har respekt for motstanden, men vi har virkelig et godt lag. Vi arbeider videre og det er ikke slutt, kommer det kjekt fra Al Khelaifi.

Etter å ha hentet inn Pochettino som general og overlistet Bayern München, begynner det virkelig å se ut som Al Khelaifi får rett.

Les: Dortmund sitter med alle essene på hånda