Hjemme. (foto: juve, twitter)

Alvaro Morata har vært med på det meste etter opphold hos toppklubber i La Liga, Serie A og Premier League, men det er hos Juventus han virkelig blir anerkjent som en av de største stjernene. Det var hos Real Madrid det hele begynte, men 2014-16-perioden i Juventus-drakt var høydepunktet. Ikke overraskende har spanjolen ønske om å fortsette i Torino etter at han ble hentet på innleie denne sesongen.

Juventus har hatt en så som så sesong, men ser ut til å redde Champions League-billetten. Morata har vært fast på kamparenaen, med 11 scoringer og 8 assists på 44 kamper. Til sommeren er utleieperioden fra Atletico Madrid over, ifølge Mundo Deportivo jobbes det intenst hos Juventus for å sørge for at Morata blir.

Les: Italiensk media: Erik Ten hag har pekt på Juventus-stjerne

Den spanske avisen hevder Atletico har bakt inn en 35 millioner euros kjøpsopsjon, men er lite interessert i å betale beløpet. Serie A-giganten har oppdaget at Diego Siemone digger spillertypen til den sentrale midtbanespilleren Weston McKennie. 23-åringen ble testet hos Juve på lån fra Schalke 04, for fast overgang i 2021.

McKennie.. (foto: juventus, twitter)

Nå er den amerikanske landslagsspilleren en brikke i forhandlingene om å beholde Morata i Juve-drakt.

(Moratas CV. Fra transfermarkt)

Les: Goal: Liverpool starter forhandlingen som forandrer alt