To be continued.

Juventus manager Andrea Pirlo minner meg litt om et gammel salgstrikks som heter ikke krangle med en gammel tante. – Det går noe som dette, hvis jeg husker rett: Den du snakker med er forbanna og starter å kjefte, da er det bare å vente ikke si noe, når vedkommende er tom for sinne så skjønner de at de har gått for langt og kommer deg i møte.

Juventus sin superstjerne Paulo Dybala har ikke hatt en god start på sesongen og fått bøtter med kritikk av manager Andrea Pirlo. – Uttalelser som «Spiller ikke så bra» og «Dybala klarte seg ikke så bra. Han har blitt skadet og har måttet ta antibiotika i flere uker, så det er naturlig at han trenger tid for å komme i form igjen. Men han trenger å komme over sine egne grenser på trening hvis han vil komme i form igjen».

Les: Leeds nektet Everton poeng på Goodison Park

Juventus-spissen Paulo Dybala har hatt en tøff start på sesongen. 27-åringen har bare vært oppført på fire seriekamper og ett mål.

I Champions League-møtet med Ferencvaros fikk Dybala sjansen fra start, men ble erstattet av Álvaro Morata i det 62. minutt – som deretter nikket i seiersmålet i ekstraomgang. Etter kampen var Pirlo ærlig og kritiserte åpent Dybala.

  • Men nå ser Dybala ut til å bli belønnet – til tross for Pirlos uttalelser. Spissens kontrakt med klubben løper til sommeren 2022, men ifølge Football-Italia vil Dybalas agent nå møte klubben for å bli enige om en forlengelse – men det blir ikke så enkelt. – Dybala vil nemlig kreve mer i lønn enn det Juventus vil være villig til å betale.

Les: Antonio Valencia skviser ut minst en sesong til