Caoimhin Kelleher (foto: Liverpool)

Få andrekeepere hylles av treneren som Coamhin Kelleher. 25-åringen har stått i 26 kamper for Liverpool denne sesongen, inkludert ligacup-finalen mot Chelsea. I mange klubber hadde den irske landslagskeeperen inntatt posisjon som førstekeeper, men når du deler plassen med Alisson, må du nøye deg med nummer to status. Det siste året har signaler kommet fra Anfield om at Kelleher er klar for å tre ut av skyggen til brasilianeren, det gjøres klar for denne dagen.

Ifølge Football-Insiders «well-placed source» har Merseysideklubben jobbet med ulike alternativer til å erstatte Kelleher når 25-åringen får «det rette tilbudet». Football-Insiders kilder melder Liverpool har hatt speidere på Turf Moor gjennom hele denne sesongen for å følge Burnley-keeper James Trafford.

LES: Ronaldo gir seg som klubbeier

Ifølge kilden har 21-åringen overbevist såpass at det er en «konkret interesse» før sommerens overgangsmarked. Trafford har vært Vincent Kompanys førstevalg inntil nylig med 28 kamper, før 21-åringen måtte gi fra seg plassen til Arjanet Muric.

ENGELSKE KLUBBER: Ny regel kan sende Erling Haaland rett i fanget på Real Madrid

Stikker ligacupfinale-helten Kelleher, kan backup-jobben bli ledig for Trafford.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Tottenham