FC Köln fikk sin første seier for sesongen da de besøkte Borussia Dortmund i Bundesliga lørdag ettermiddag. – Det var i sannhet et oppgjør mellom topp og bunn.

Dortmund var på andreplass ett poeng bak Bayern München, mens Köln delte sisteplassen med Schalke 04. – Köln fikk imidlertid sesongens første seier borte mot Dortmund, delvis takket være en sterk start på kampen.

Allerede etter ni minutter kom vertene fra Dortmund tilbake da et hjørnespark fant gjestenes Wolf, som utvidet med hodet til en gratis Skhiri som lett kunne stikke ballen i mål.

Også andre omgang startet best for gjestene fra Köln, og igjen var Skhiri mannen med målene da han og gjestene utførte en kopi av det første målet etter en times spill.

Et hjørnespark fant Wolf ved forposten, han forlenget med hodet, og så sto en bar Skhiri klar til å stikke ballen i mål.

Les: 15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

Men best da spenningen var i ferd med å sive ut av oppgjøret, tok innbytter Thorgan Hazard den tilbake.

Stortalentet Giovanni Reyna fant Hazard, som relativt umarkert kunne sparke inn reduksjonen rundt Timo Horn i Köln-målet til 1-2.

Les: «Domenico Berardi er verdt minst 50 millioner euro»

I det femte minuttet av overtiden kom den største tabben i Erling Braut Haaland sin kometkarriere, da han ble spilt helt fri i det lille feltet, klarte han å brenne av et opplagt mål.

Dortmund – FC Köln 1-2
Bundesliga
9′ 0-1 Ellyes Skhiri
60′ 0-2 Ellyes Skhiri
74′ 1-2 Thorgan Hazard