Til evig tid. (foto: club brugge, twitter)

I fotballens verden kan alt skje – og det skjer. En Mauricio Pochettino kan lede Tottenham til en historisk Champions League-finale, få sparken noen måneder senere, for så å bli forsøkt hentet tilbake til London mindre enn to år senere. Hos Club Brugge har de skjønt at det må jobbes anderledes.

Ikke at vi tror den belgiske klubben kommer til å lukke øynene for tabellplasseringer, men signalene den nye kontrakten med hovedtrener Philippe Clement gir, er interessante.

Les: Sa nei takk til Haaland for 40 millioner kroner

Gode ting tar tid. Clement ble hentet fra Genk i 2019 og ledet Club Brugge til et imponerende seriemesterskap denne sesongen. Ikke overraskende ønsker klubben å sikre fremtiden med suksesstreneren, noe som har resultert i kontraktsforlengelse.

Men det er kontraktens innhold som gjør dette helt spesielt.

-Vi er glade for at Philippe også er hovedtrener for Club neste sesong. Samtalene våre har vist at vi stadig deler de same ambisjonene og gjerne vil realisere dem sammen. Ved å gjøre kontrakten «uendelig», gir det begge parter muligheten for å evaluere forløpet uten å være bundet til et forutbestemt antall sesonger, sier klubbdirektør Vincent Mannaert til klubbens hjemmeside.

Kontraktsutløp udefinert.

Les på F7: Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Interessant. Dette skal gi partene arbeidsro og viser en tillit til hverandre. Vi tipper det også er noen velformulerte setninger som skal løse opp når konfliktene kommer.

Likevel, dette er et sterkt signal som sendes. Vi er sammen om dette – til vi ikke er det lenger.

Les: 710 grunner Steven Gerrard ikke overtar Everton