Kun rødt. (foto: liverpool, twitter)

I dag våkner vi opp til en overraskende nyhet i The Athletic, nemlig av Everton ønsker seg Liverpool legende Steven Gerrard som sin nye manager. – De to klubbene som ligger et stenkast fra hverandre i Liverpool er for å si det forsiktig arge konkurrenter.

Planen for Liverpool har de siste årene vært at Steven Gerrard skulle hente nødvendig erfaring i en annen og mindre klubb og så komme tilbake ridende på en hvit hest og overta den dagen klubbens meget suksessfulle tyske manager Jürgen Klopp går videre.

Les: Ruben Dias er best i Premier League

Steven Gerrard har overtatt den evige toer i Skotsk fotball Glasgow Rangers og gjort laget til en vinner. – I år vant de Scottish Premiership overlegent og satte Celtic i krisemodus. – På 38 kamper hentet Glasgow Rangers hjem 102 poeng og fullstendig ydmyket Celtic på andreplass med 77 poeng.

At Steven Gerrard er i stand til å ta på seg større oppgaver er hevet over enhver tvil, men Everton??

Everton trenger å få plass en erstatter for Carlo Ancelotti – som ble presentert av Real Madrid tirsdag.

I tillegg til Gerrard er også klubbens tidligere managere David Moyes og Roberto Martinez, samt Ajax Erik ten Hag være på Evertons shortlist.

Les: Vil fiske ut Liverpool-stjerne

Imidlertid er det sannsynligvis 710 grunner til at Rangers manageren ikke overtar Everton. Hvor kommer det tallet fra? Det er så mange kamper Gerrard har for Liverpool, hvor han var lagkaptein i mange år.