Ønsker større eventyr. (foto: united, twitter)

Det er ingen hemmelighet at Real Madrid ser etter en ny manager. Julen Lopeteguis dager virker talte og han kan fort være ferdig allerede etter helgens El Clasico.

La liga-ekspert Guillem Balague kan fortelle i et intervju på BBC Radio at Real Madrids mektige president Florentino Perez ønsker seg Mourinho tilbake. Hans beundring for Manchester United-manageren er så stor at det kan bety et en sensasjonelt comeback for portugiseren i Madrid.

Les: Allvideoslots – Sveriges Guide

Mourinho trente Real Madrid fra 2010 til 2013, men ryktene skal ha det til at han kom på kant med spillere som Ronaldo og Iker Casillas gjorde at han mistet garderoben den gangen. Men nå er begge de to rutinerte stjernene borte og det ligger til rette for at Real Madrid kan spare Manchester United en god slant i etterlønn, om de skulle finne på å hente den uønskede manageren på Old Trafford.

 

 

Jose Mourinho har som vane i forkant eller i sesong tre å komme i klammeri med en eller flere av stjernespillerne. Dog er han også en vinner, noe som alle egentlig vet, han har vunnet hjemlige serier med Porto, Inter, Chelsea, Real Madrid og to ganger Champions League med Porto og Inter. Men så langt har han bare vunnet cupen og Europaligaen med  Manchester United. – Det som skulle være en dobbel suksess med Manchester United, som absolutt har resursene til å vinne både Champions League og Premier League har latt vente på seg og kommer muligens aldri til å skje.