(c) Bilde: RBK: Rini Coolen

Nå har Rosenborg spilt fem kamper på rad uten å vinne, og i går ble de nok en gang ydmyket i Europa League. – Det er ikke mange som på Lerkendal snakker om at nåløyet inn til Champions League har blitt for smalt, etter tre strake tap og 0 poeng har det begynt å sige inn at også nivået i Europa League er for høyt. 

For noen uker siden så det langt bedre ut for Rosenborg og flere snakket om at det kanskje var en god ide å la midlertidig hovedtrener Rini Coolen fortsette inn i neste sesong, hvis det var noe snakk om det i det siste ble det helt tyst etter 3 – 0 tapet mot Salzburg.

Rosenborg slik vi ser de nå er rett og slett ikke gode nok. Man kan argumentere med at de var uheldige i trekningen av Celtic, RB Leipzig og RB Salzburg, men de kunne trukket verre motstandere.

Tung kveld i Østerrike. (foto: rbk)

Rosenborg leder fortsatt Eliteserien og noe av grunnen til det er at Brann har mistet litt av farten de også. På søndag møtes de to på Brann stadion. Blir det borteseier er Rosenborg i praksis seriemestre.

Les på NordicBet: Betting Brann-Rosenborg

Denne smilende gjengen ble ydmyket på torsdag, men fortsatt gode nok til å bli seriemestere? (foto: rbk)

Aldri avskriv Rosenborg

Tidligere Brann trener, nå trener for Åsane sier til Eurosport: «Sjansen for et nytt gull er stor. Brann var veldig gode på vårsesongen. De slapp inn ekstremt lite mål. Jeg synes de spilte attraktiv fotball. Så er det slik at gjennom en lang sesong vil det svinge litt. Brann har ikke vært like gode i høst. Det har ført til at Brann har gitt vekk noen poeng og at Rosenborg har kommet i førersetet. Jeg er litt imponert over Rosenborg med alle skadene og problemene de har hatt, og likevel leder de serien»

Les på NordicBet:   Hvem vinner Eliteserien?

Blir dette scenarioet på søndag? (foto: brann)

Klokken 20 00 på søndag starter kampen som vil vise om Rosenborg har klart å riste av seg sine opplevelser i Europa.

Les på NordicBet: Gratis livespill på Brann-Rosenborg