Ferdig på Stamford Bridge, men langt fra ferdig. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea-supportere er ikke helt klare for å slippe spilleren med over to hundre kamper for klubben. De siste månedene har det vært usikkerhet om veien videre med en kontrakt som løper ut i sommer, men nå ser det ut som den definitive exiten fra Stamford Bridge er bestemt for Pedro.

Vingen har denne sesongen slitt med å ovebevise Frank Lampard om sin posisjon i førsteelleveen, og partene har nå blitt enige om å avslutte forholdet som går tilbake til 2015.

Les: Tilbyr Philippe Coutinho eller Nelson Semedo i gigantisk byttedeal

Ifølge den italienske Transfermarkt-journalisten Nicolo Shira, har den spanske vingen blitt enig med sin nye klubb om en helt grei årslønn på rundt 38 millioner kroner, med kontrakt til 2022 pluss opsjon på ett år.

Det er Roma som nå henter spilleren med bevisene i premieskapet om suksess i Premier League, FA Cupen, Europaligaen, La Liga, Copa del Rey, VM, EM – og 3 Champions League-titler.

Les på Popidol: «Takk @lufc Jeg er ved siden av Bin #& Laden»

Roma har fortsatt 6 poeng opp til CL-kvalikplassen i Serie A, så trolig må Pedro innfinne seg med å bruke første sesongen banen – men utenfor det beste selskapet.

Sikkert helt greit for 32-åringen som har vunnet så og si alt. For oss gjør Roma et varp.

Les: Ansu Fati senior prater om alt ståket rundt Manchester United