Philippe Coutinho

Det er bare et ord å si om midtbanespiller Tanguy Ndombele i Lyon, fantastisk.! – Alle Tottenham-fans gledet seg da han som tidenes dyreste Spurs spiller ble hentet i fjor sommer.

Så stoppet det opp, det fantastiske ble til midt på treet og det hjalp heller ikke da Jose Mourinho overtok managerstolen. – Tvert imot, rykter skal ha det til at Ndombele har fortalt Mourinho han aldri vil spille for han igjen (etter meget kjipe kommentarer i klassisk stil) og at han vil bort så fort som mulig. (Noe Mourinho selvsagt benekter)

Les: Barcelona villig til å øke Messi sin vanvittige lønn

Barcelona tror de vil lykkes mer med Tanguy Ndombele enn det Tottenham fikk til å Premier League. – Den spanske serien, spillestil og «lynne» ligner mer på den franske enn den engelske.

The Independent har fått med seg at Barcelona er interessert i en bytteavtale, Philippe Countinho, som drømmer om en retur til Premier League mot Tanguy Ndombele som har funnet ut at alt ikke er fantastisk på fotballøya.

Avisen skriver at Barcelona skal være villige til å bytte Philippe Coutinho eller portugisiske Nelson Semedo med Ndombele.

Les: ESPN: Full konflikt hos Tottenham