Har ikke sett mot Barcelona denne gangen, sies det. (foto: united, twitter)

Det var noen uker da det virkelig boblet med rykter rundt en spektakulær United-overgang. Denne gangen dreide seg ikke om Jadon Sancho, men om Barcelonas kronprins.

Ansu Fati.

17-åringen viser at han holder følge med ferdig utviklede stjerner som Luis Suarez og Antoine Griezmann. Vingen har vært inne på banen sammen med de store gutta i 26 kamper, og har med sine 6 scoringer vist at respekten for nivået i La Liga oppleves som alt annet enn avskrekkende.

Les: Tilbyr Philippe Coutinho eller Nelson Semedo i gigantisk byttedeal

Derfor var det mang en United-supportere som sperret opp øynene da lokalavisa Manchester Evening News kunne omtale ryktene som gikk om Uniteds bud på rundt 1,2 milliarder kroner.

Barcelona gikk ut og forsikret supporterne sine om at de ikke aktet å gi fra seg kronprins Fati, men usikkerheten ble likevel hengende.

Les: Koulibaly sklir unna Liverpool

Nå er pappa Fati sendt ut for å få orden på faktaene. I et Intervju med El Larguero ble ryktene sendt tilbake der de kom fra.

-Vi trives i Barcelona, men sønnen min må være tålmodig og vente på mulighetene sine når han spiller med historiens beste spiller, Lionel Messi. United-linkene er ikke sanne. Ansu er fornøyd her. Han trenger ikke å starte hver kamp og han har Griezmann og Suarez foran seg. Ansu har nok tid, sier Bori Fati ifølge Diario AS.

Ifølge Football-epspana er 17-åringen i gang med forhandlinger med Barcelona – igjen. Når klubben allerede har kontrakt med tenåringen til 2022 og opsjon på to år til, skjønner vi at det ligger noe i ryktene om giganter som kretser rundt Fati.

Nå skal Barcelona sikre seg at spilleren forplikter seg til å holde beilere på avstand frem til 2025.

For United-supporterne blir det dermed fokuset tilbake på det som foregår i Dortmund.

Les: Barcelona villig til å øke Messi sin vanvittige lønn