Scholes sender et vennskapelig råd til Ole. (foto: united, twitter)

Mens Rio Ferdinand og Gary Neville smeller ut når de ser noe de ikke liker hos sitt kjære Manchester United, er Paul Scholes noe roligere i sine analyser av de røde djevlene. Så når Scholes analyserer seg frem til hva som fortsatt mangler hos Solskjær, da lytter vi.

United har hatt en lovende start på sesongen med fjerdeplass på Premier League-tabellen á poeng med byrivalen og to poeng bak Chelsea på topp. Dermed er sporet lagt for at the usual suspects skal holde seg på topp 4-5 også denne sesongen.

Les: Vil bruke proppfull bankkonto for å hente fire Manchester United stjerner

Men når poengene telles opp i mai, er det som kjent én klubb som busser PL-trofeet gjennom gatene, hylles og blir husket for denne sesongen. De andre forsvinner inn i glemselen.

Paul Scholes liker det han ser hos Solskjær og United, men mener det fortsatt er en ubalanse på banen som hindrer klubben fra å nå helt til topps i verdens tøffeste liga.

-Ole ser ikke ut til å få til den riktige balansen (på midtbanen). Skal han spille den ene (defensive midtbanespilleren)… og ha Pogba, som han trolig ikke stoler på defensivt, ved siden av ham? Eller skal han spille two holding midfield players. Det er der forskjellen er mellom United og Liverpool og City. De er mye mer aggressive, mer attack-minded, sier Scholes til youtube programmet Webby and O´Neil.

Scholes slipper ikke at Uniteds midtbane er for defensivt orientert.

-Du ser på City som spiller borte mot Chelsea, der de spiller med en holding midfield player og spiller med seks eller syv forward players – det er forskjellen i mentalitet. Jeg mener hvis Ole kan få den riktige balansen i laget (fra midten), da tror jeg ikke going forward er et problem.

Les på Engelske klubber: Heftig prislapp for å få Steve Bruce sparket

Sier en av tidenes beste sentrale midtbanespillere hos United.

Scholes sin favoritt for å skape balanse på midten. (foto: united, twitter)

Som legger til at at resten ser lovende ut.

-Defensivt we look great, alt er der. Det virker som det handler om å få den ene personen på midten av banen rett, som vil balansere laget. Men så snart han får til det, da mener jeg we´ll be alright.

Og når Mr. Scholes sier alright, da betyr det å være en fullgod tittelkandidat.

Les: Glem det, Marco Verratti lar seg ikke friste